Een solide partner voor uw brandveiligheid

Advies op maat

Welkom bij Dewofire,

Uw partner voor keuring, onderhoud, installatie van brandblussers, branddetectie, noodverlichting, haspels en zoveel meer. 

Dewofire brandbeveiliging is een SCHAAL I  APRAGAZ - ISO 9001:2015 gecertificeerd brandbeveiliging bedrijf. Deze erkenning is nodig omdat er veel aanbieders op de markt zijn gekomen zonder enige erkenning, waardoor mensen verkeerde prijzenkwaliteitenservices en garanties gaan vergelijken met elkaar.

Online aanbieders bieden ook hun interne onderhoudsdiensten aan, maar dit zijn geen erkende APRAGAZ gekeurde instellingen. Deze bedrijven werken naar de NORM maar niet volgens de norm. Vandaar dat Dewofire een erkend bedrijf is die erkende attesten bezorgd naar zijn klanten toe! 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Onderhoud branddetectie

Dewofire voert het jaarlijks onderhoud uit op alle type centrales volgens de uitvoeringsnorm NBN S21-100-1 en NBN S21 – 100 -2.

Opmaak evacuatie- en interventieplannen

Het opmaken van een evacuatieplan en interventieplan behoort tot uw brandpreventiedossier! 

Opmaak risico analyse brand

Een risico-analyse binnen uw bedrijf zorgt ervoor dat je als werkgever steeds alert bent voor de gevaren en risicofactoren. 

Opleidingen

Een brandoefening voor jouw personeel! 

Analyse brandweerverslag

Dewofire analyseert alle brandweerverslagen, waardoor de juiste bescherming kan aangebracht worden op de evacuatiewegen conform het nieuw KB.

Onderhoud brandbeveiliging

Dewofire staat garant voor de jaarlijkse keuringen van alle type brandblussers, haspels, noodverlichtingen en rookmelders. 

Opmaak brandpreventiedossier

Elke werkgever is verplicht om een brandpreventiedossier te voorzien. Dit dossier is een verzameling van de alle belangrijke documenten op vlak van brandbeveiliging.