Evacuatieplannen

Correcte evacuatieplannen zijn een noodzaak om snel en efficiënt te kunnen vluchten  in geval van nood. 

Dewofire is gespecialiseerd in het opmaken van evacuatieplannen conform het KB van 2014. Het is belangrijk om voldoende evacuatieplannen te plaatsen aan de nooddeuren maar ook op de vluchtwegen. Dewofire heeft verschillende materialen waarop we de evacuatieplannen kunnen drukken! Zo hebben we de M1 brandvertragende evacuatieplannen als de plexiglas plannen in mat, transparant en wit.

Onze opgemaakte evacuatieplannen kunnen aangeleverd worden in verschillende formaten en materialen. Zo kunnen wij uw evacuatieplannen ook aanleveren op fotoluminicerend kunststofmateriaal. Deze nemen het daglicht op en lichten op op het moment dat het donker wordt. Bij een stroomonderbreking door een kortsluiting die vaak gepaard gaat met brand, gaan de evacuatieplannen gaan op lichten, waardoor de mensen/arbeiders/bezoekers van in het gebouw hun weg sneller naar buiten vinden. Anderzijds kunnen de hulpdiensten hun weg sneller naar binnen vinden.

Alle signalisatie van Dewofire is trouwens van fotoluminicerend materiaal. Daarbij steunen we de doeltreffendheid van de evacuatie conform het KB.

Vraag uw offerte aan

Contactgegevens
Voeg een bestand toe door het hier neer te zetten of door er een te selecteren

PDF of Word document, maximum 10 MB